NL EN FR DE

DON PASQUALE

DON PASQUALE

20/05 tot 17/06/2017

Uitleg

PUBLIEKSTICKETS

Don Pasquale- Donizetti

Helemaal onderaan deze pagina  treft u de data van de voorstellingen aan waarvoor u tickets kan reserveren.  Scrol daarvoor verder naar beneden.  Per datum kan u meteen zien hoeveel resterende tickets er zijn.

Er zijn 4 prijscategorieën : Categorie I* : € 55,00; Categorie I : € 45,00; Categorie II : € 35,00; Categorie III : €25,00. De administratiekost bedraagt € 2,00 per bestelling. Inbegrepen in de ticketprijs:  een glaasje Prosecco (of ander drankje naar keuze) NA de voorstelling tegen afgifte van uw ticket.

Met ons online systeem kan u zelf uw zitjes kiezen.  Klik op de datum van uw keuze en volg de verdere procedure.  U ontvangt nadien een email ter bevestiging. Indien u geen bevestigingsemail ontvangt, betekent dit de procedure niet werd voltooid en er geen bestelling werd geregistreerd. In zulk geval kan u best uw bestelling opnieuw plaatsen. Opgelet! Wanneer u de e-mail niet kunt vinden, kijk ook even in uw spam / ongewenste mail folder vooraleer u een nieuwe bestelling invoert.

Betaling is enkel mogelijk via overschrijving. In de bevestingsmail treft u volgende gegevens aan : uw naam en adres, de door u gereserveerde plaatsen, de datum van de voorstelling, evenals de OGM betalingsreferentie, het totaal te betalen bedrag en het bankrekeningnummer.

Wij verzoeken u vriendelijk geen betaling te verrichten zolang u onze bevestigingsmail met de OGM code niet heeft ontvangen. Een betaling met OGM code zorgt ervoor dat wij uw betaling kunnen registreren.

Na registratie van uw betaling op onze bankrekening, ontvangt u een bevestigingsmail met uw e-tickets in bijlage.  Wij verzoeken u vriendelijk deze uitgeprint mee te brengen op de datum van de voorstelling. U heeft uw ticket nodig voor onze controle, om uw plaats te kunnen vinden en om het in te wisselen voor een glaasje Prosecco na de voorstelling.

Indien u dit wenst, kan u tijdens de bestelprocedure nog kiezen om de tickets per post te ontvangen.  De verzendingskosten bedragen dan € 2,00 per bestelling. De tickets worden in dit geval binnen de 5 werkdagen na ontvangst van betaling opgestuurd.

Meer info ivm de korte inhoud, het regieconcept en de rolbezetting : consulteer de rubriek Programmatie 2017.

Datum van uw keuze volgeboekt?  Plaats u op de wachtlijst door ons te mailen op info@zomeropera.be met vermelding 'WACHTLIJST - DATUM VAN DE VOORSTELLING'.  Indien er plaatsen vrijkomen, nemen wij in chronologische volgorde contact met u op.

Tickets

Er werden geen tickets (meer) gevonden voor de gekozen datum. 

U kan een mailtje sturen naar info@zomeropera.be met de gewenste datum en het gewenst aantal tickets. Mochten er voor die datum tickets vrijkomen, wordt u op de hoogte gebracht.

De Vlaamse Overheid Alden Biesen Stad Bilzen BNP Paribas Fortis De Vlaamse Waterweg Cegelec Fire Solutions Cera Ethias Nationale Loterij Machiels Radio 2 Het Belang van Limburg ARCADE ALPHABETShare