NL EN FR DE

P.O.P.-U.P., opera-ballet voor kinderen

P.O.P.
U.P., opera
ballet voor kinderen

17/06 tot 20/06/2017

Uitleg

PUBLIEKSTICKETS

P.O.P.-U.P., opera-ballet voor kinderen

Hieronder treft u de data van de voorstellingen aan waarvoor u tickets kan reserveren.

Een ticket kost € 12,00 plus € 2,00 administratiekost per bestelling.

De voorstelling gaat door in de Rijschool op de Landcommanderij.  Wij werken met ongenummerde plaatsen. De deuren van de Rijschool openen 10 minuten vóór aanvang van de voorstelling.

Klik op de datum van uw keuze en volg de verdere online procedure.  U ontvangt nadien een email ter bevestiging. Indien u geen bevestigingsemail ontvangt, betekent dat de procedure niet werd voltooid en er geen bestelling werd geregistreerd.  In zulk geval raden wij u aan de bestelling opnieuw in te geven.Opgelet! Wanneer u de e-mail niet kunt vinden, kijk ook even in uw spam / ongewenste mail folder.

Betaling is enkel mogelijk via overschrijving. In de bevestingsmail treft u volgende gegevens aan : uw naam en adres, de door u gereserveerde plaatsen, de datum van de voorstelling evenals de OGM betalingsreferentie, het totaal te betalen bedrag en het bankrekeningnummer.

Na registratie van uw betaling op onze bankrekening, ontvangt u een bevestigingsmail met uw e-tickets in bijlage.  Wij verzoeken u vriendelijk deze uitgeprint mee te brengen op de datum van de voorstelling.

Indien u dit wenst, kan u tijdens de bestelprocedure nog kiezen om de tickets per post te ontvangen.  De verzendingskosten bedragen dan € 2,00 per bestelling. De tickets worden in dit geval binnen de 5 werkdagen na ontvangst van betaling opgestuurd.

Voor meer info ivm het programma en de rolbezetting : consulteer de rubriek Programmatie 2017.

Tickets

Er werden geen tickets (meer) gevonden voor de gekozen datum. 

U kan een mailtje sturen naar info@zomeropera.be met de gewenste datum en het gewenst aantal tickets. Mochten er voor die datum tickets vrijkomen, wordt u op de hoogte gebracht.Share