NL EN FR DE

HET SLOTCONCERT

HET SLOTCONCERT

19/06 tot 19/06/2017

Uitleg

PUBLIEKSTICKETS

Het Slotconcert o.l.v. Willy Claes

Hieronder treft u de datum van de voorstelling aan waarvoor u tickets kan reserveren. U kan meteen zien hoeveel resterende tickets er zijn.

Er zijn 2 prijscategorieën : Categorie I : € 27,00; Categorie II : € 19,00.  De administratiekost bedraagt € 2,00 per bestelling.

Met ons online systeem kan u zelf uw zitjes kiezen.  Klik op de datum van de voorstelling en volg de verdere procedure.  U ontvangt nadien een email ter bevestiging. Indien u geen bevestigingsemail ontvangt, betekent dat de procedure niet werd voltooid en er geen bestelling werd geregistreerd.Opgelet! Wanneer u de e-mail niet kunt vinden, kijk ook even in uw spam / ongewenste mail folder.

Betaling is enkel mogelijk via overschrijving. In de bevestingsmail tref u volgende gegevens aan : uw naam en adres, de door u gereserveerde plaatsen, evenals de OGM betalingsreferentie, het totaal te betalen bedrag en het bankrekeningnummer.

Na registratie van uw betaling op onze bankrekening, ontvangt u een bevestigingsmail met uw e-tickets in bijlage.  Wij verzoeken u vriendelijk deze uitgeprint mee te brengen op de datum van de voorstelling.

Indien u dit wenst, kan u tijdens de bestelprocedure nog kiezen om de tickets per post te ontvangen.  De verzendingskosten bedragen dan € 2,00 per bestelling. De tickets worden in dit geval binnen de 5 werkdagen na ontvangst van betaling opgestuurd.

Voor meer info ivm het programma en de rolbezetting : consulteer de rubriek Programmatie 2017.

Tickets

Er werden geen tickets (meer) gevonden voor de gekozen datum. 

U kan een mailtje sturen naar info@zomeropera.be met de gewenste datum en het gewenst aantal tickets. Mochten er voor die datum tickets vrijkomen, wordt u op de hoogte gebracht.Share